Nastanak portala Plodovi zemlje zapravo je dugogodišnja želja više od 50 000 poljoprivrednika okupljenih oko ljubavi prema zemlji, selu i poljoprivredi. Naša zajednica postoji i raste još od 2014. godine i drago nam je što je došlo vrijeme da se ta želja i ostvari.

U Plodovima zemlje vjerujemo kako digitalizacija i kvalitetan marketing idu ruku pod ruku s poljoprivredom. Naravno, ako se koriste na pametan i učinkovit način.

Zato naš tim stručnjaka iz mnogih područja, od agronomije do digitalnog marketinga, svakodnevno radi na razvijanju novih tehničkih mogućnosti kao i kvalitete komunikacije, koja je danas jedan od glavnih faktora rasta i razvoja.

Upravo naši čitatelji naša su najveća snaga. Nepresušan izvor inspiracije za nove teme. Motivacija za promjene.

Zato im želimo pružiti pouzdane i provjerene informacije i spojiti ih s pomno odabranim partnerima portala koji će im pomoći unaprijediti život i poslovanje, smanjiti troškove, omogućiti inovacije i ulaganja u proizvodnju te povezati proizvođače i kupce.

Različiti profili naših čitatelja i područja kojima se bave te njihove povratne informacije iziskuju od nas da uvijek težimo biti najbolji, a s takvim partnerima i radimo. Uvijek korak ispred.

Plodovi zemlje izvor su informacija za desetke tisuća hrvatskih poljoprivrednika koji traže nove načine obrade zemlje, povećanja efikasnosti i konkurentnosti te osnaživanja poljoprivredne proizvodnje. Predstavite im se i budite naši partneri u stvaranju pozitivnije, kvalitetnije i sretnije budućnosti poljoprivrede.

Pošaljite nam pismo namjere za suradnju ili slobodno pitajte sve što vas zanima o mogućnostima oglašavanja i partnerstva. Tu smo za vas.

Plodovi zemlje – vaš siguran put do poljoprivrednih proizvođača.