Portal Plodovi zemlje zamišljen je kao servis koji će poljoprivrednim proizvođačima pružiti sve potrebne informacije na jednom mjestu. Osim tematskih tekstova iz svih područja poljoprivrede, čitatelji informacije „iz prve ruke“ mogu dobiti i kroz neposrednu međusobnu komunikaciju, a mogu se informirati i putem promotivnih materijala naših poslovnih partnera.

Osnovna je ideja nastala kroz facebook grupe Plodovi zemlje, Plodovi zemlje – Oglasi te facebook stranicu Plodovi zemlje. Cijela priča počela je u travnju 2014. godine, nakon čega je uslijedilo razdoblje iznimno brzog rasta i grupa se smjestila u sam vrh najposjećenijih grupa u ovoj regiji, uzimajući u obzir i susjedne države poput Srbije, Slovenije, BiH te Mađarske.

Oko Plodova zemlje jako se brzo okupio veliki broj članova, uglavnom poljoprivrednih proizvođača, kojima se svidjela jednostavnost korištenja grupe, točnost informacija te ciljana skupina ljudi koji imaju važnu zajedničku osobinu, a to je ljubav prema POLJOPRIVREDI. Danas, nakon pet godina, naša facebook grupa služi kao servis i prvi je izbor članova za dobivanje potrebnih informacija od krajnjih poljoprivrednih proizvođača, bez utjecaja uredništva na komunikaciju. To je glavna snaga i prednost Plodova zemlje.

Misija

U svijetu koji pokreće novac, naša je misija spajati ljude. Partnere biramo ciljano i dugoročno, s određenom dozom ekskluzivnosti, kako bismo svojim korisnicima i čitateljima omogućili što kvalitetniji sadržaj.

Želja nam je pomoći proizvođačima u pronalasku najnovijih, najtočnijih te najboljih rješenja kroz prezentaciju novonastalih proizvoda zaštitarskih i sjemenskih kuća, konvencionalne primjene mineralnih gnojiva, poljoprivredne mehanizacije i svega ostaloga, ali isto tako poslovnim partnerima i proizvođačima pomoći u pronalasku puta ka tržištu.

Vizija 

Facebook grupa Plodovi zemlje danas je postala vjerna zajednica s više od 50 000 članova čiji se broj svakodnevno povećava. Povjerenje svojih članova grupa je zadobila izuzetno objektivnim pristupom i slobodom samostalnog uređivanja, što je temelj našeg poslovanja i glavna prednost na koju nastavljamo graditi ovu priču.

Vizija nam je i dalje biti oslonac poljoprivrednim proizvođačima u rješavanju problema, odgovaranja na pitanja ili kao mjesto gdje ćete proslaviti svoje uspjehe i podijeliti ih s ostalim proizvođačima.

Tu smo kada nas trebate. Uvijek i zauvijek.